wat

tienermoeder, was bankslaper, belandt met haar 2 kinders op straat, komt niet in de nachtopvang want te zelfredzaam.

mevrouw woont op kamertje bij ex, ex heeft nieuwe vriendin en mevrouw mag alleen nog gebruik maken van badkamer en kamertje.

werkende man raakt huis kwijt , er is geen alternatief, slaapt nu in auto.

crisissen genoeg momenteel. daar kunnen we over mopperen of er wat aan doen. we zien steeds meer gewone mensen op straat belanden, hoe langer je daar bent , hoe moeilijker het wordt weer op te krabbelen.

we dromen al lang van een hotspot hutspot hotel als een oplossing voor de huidige wooncrisis. als tussenoplossing om dakloosheid te voorkomen, als noodopvang bij woonproblemen.

gasten/toeristen met meer geld betalen indirect voor de gasten die er uit nood verblijven. heb je weinig of geen geld? dan help je de boel draaiende te houden. zoals de nachtportier die daardoor s’avonds niet op straat slaapt. als zijn dienst er op zit, is er een bed en een douche voor hem. het hotel wat we nu op het oog hebben om dit te realiseren is een nieuwe accommodatie gelegen in het bruisende centrum van rotterdam. 

met 40 nieuwe en moderne maar heel minimaal aangeklede kamers, bieden we gasten een heel basic nachtverblijf in een strak pand. ons hotel richt zich op een minimalistisch maar kwalitatief verblijf. de kleine kamers hebben een bed, wc , wasbak, douche en airco. dat is het. vertier en ontspanning, eten of een werkplek zoek je bij de buren van markthal tot oude haven of in de centrale bieb. 

met 25 commerciële kamers en 15 sociale kamers kunnen we kostendekkend straks uit komen. nu alleen nog startkapitaal! mogen we je hulp?